Leven lang ontwikkelen met AEQT ACADEMY

Investeer in jezelf en je personeel via de AEQT ACADEMY

De kracht van leren!

Wij geloven in de kracht van leren en zetten onze ruime ervaring in voor opleiden.
Daar hebben we onze sporen in verdiend!

Met AEQT ACADEMY geef je invulling aan een leven lang ontwikkelen. Onze (incompany)trainingen, e-learnings en tools vergroten het kwaliteitsbewustzijn en versterken het kwaliteitsgerichte denken en handelen van zorgprofessionals. Je versterkt er je 21e eeuwse skills (kennis, vaardigheden en attitude) mee. Kortom: je ontwikkelt een kwaliteitsattitude.

Ontwikkel naar next level

Wil jij jouw kennis en vaardigheden en die van jouw collega’s blijvend ontwikkelen? Onze ACADEMY helpt je verder, met trainingen en tools waarmee je jouw professionaliteit verder tot bloei brengt.

Onze masterclass Vakbekwaam indiceren en organiseren (VIO) wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,2! Andere populaire trainingen zijn Coachend leiderschap en Rapporteren op doelen doe je zo. Ook helpen we je graag verder met praktische adviezen, coaching en procesbegeleiding.

Welke training kies jij?

We werken met ontwikkelaars en trainers die de praktijk van de zorg goed kennen en de vertaalslag maken van theorie naar praktijk. Je kunt het geleerde dus direct toepassen in de praktijk.

Onze incompany trainingen worden op maat gemaakt zodat ze aansluiten bij de behoeftes van jouw organisatie.

Wil je graag advies over het kiezen van de juiste training of staat het onderwerp er niet bij? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

De trainingen in het open-aanbod bieden we aan via onze partner Zorgscholing.