Ik wil de basis op orde krijgen

Ik wil de basis op orde krijgen

Dit KMS helpt organisaties om overzicht en grip te krijgen. Met behulp van dit KMS bepaal je je korte- en langetermijn doelen, beheers je risico’s, benut je kansen en werk je continu aan verbetering. Zo bouw je een stevige organisatie op en wek je vertrouwen bij jouw stakeholders.

Het KMS Basis op orde voldoet aan de randvoorwaarden van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) zoals vastgelegd in het Toetsingskader ‘Toezicht op de zorg thuis’.

Aan de slag met ons Q4 Kwaliteitsmodel

Ons Q4 Kwaliteitsmodel verbetert en versimpelt processen continu. Je stemt eenvoudig processen op elkaar af, meet alles wat belangrijk is en rapporteert en analyseert de informatie die nodig is om te verbeteren. Ook stimuleren we het delen van kennis en best practices en verhogen we de betrokkenheid van medewerkers. Zo ontwikkelen management én medewerkers zich continu. En dankzij het werkplezier blijven zij verbonden met de organisatie.

 

Onze methodiek is zorgvuldig samengesteld uit bewezen succesvolle methodieken die samen nóg krachtiger zijn zoals de PDCA-cyclus, de IMWR-cyclus en DNA van Goed Werk, met de 21e eeuwse vaardigheden als rode draad. Deze methodieken vormen, gecombineerd met onze jarenlange ervaring, de basis voor ons krachtige Q4 kwaliteitsmodel.

Daarom ConnAEQT

Premium KMS in eigen huisstijl

Voldoet aan de kwaliteitseisen

Eenvoudig op maat te maken

Vergroot medewerkersbetrokkenheid

Gebruiksvriendelijke software

Neem hier een sneakpreview in ons digitale systeem

Keuze maken

We hebben een breed aanbod van kwaliteitssystemen. Vind je het lastig om een keuze te maken? Of heb je liever dat wij mee denken? Neem vrijblijvend contact op.

Hulp nodig?

Heb je ondersteuning nodig bij bijvoorbeeld het op maat maken of implementeren van het KMS of wil je een audit laten uitvoeren? We helpen je graag verder, bekijk ons aanbod of neem direct contact op.