Kwaliteit Management Systeem ISO 9001:2015

KMS ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 is een standaard voor kwaliteitsmanagementsysteem dat internationaal wordt geaccepteerd. Een ISO-keurmerk helpt om bedrijfsprocessen te beheersen, organisatierisico’s te verminderen en continu te verbeteren.

 

Voor wie?

Voor organisaties ongeacht het type financiering, organisatievorm, de omvang of het type activiteiten die worden uitgevoerd.

 

Wat levert een ISO 9001:2015 keurmerk op?

  • Je maakt aantoonbaar dat je kwalitatief werkt
  • Je optimaliseert processen waardoor je efficiënter werkt en kosten bespaart Je voldoet aan de eisen van stakeholders zoals zorgverzekeraars, zorgkantoren en voor aanbestedingen van de gemeente
  • Je onderscheidt je van andere organisaties

 

Licentiebewijs

Je ontvangt een licentiebewijs ISO 9001:2015 ConnAEQT waarmee je aantoonbaar kunt maken dat je kwalitatief werkt.

 

Klaar voor certificering?

Je kunt bij ons terecht voor een pre-audit, zie ons maatwerkaanbod. Er zijn meerdere certificerende instellingen waar je terecht kunt zoals Kiwa.

 

Goed om te weten

Wil je op termijn toch liever een HKZ-keurmerk omdat een stakeholder of een leverancier dit eist? Geen probleem, we passen jouw KMS eenvoudig aan.

 

Meer informatie over dit KMS?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We zijn je graag van dienst!

Bekijk ons aanbod

E
HKZ zorg en welzijn
E
HKZ kleine organisaties
E
Basis op orde
E
ISO 9001:2015
E
ZZP excellent

Let op! Houd er rekening mee dat iedere stakeholder(zorgverzekeraar, gemeente etc.) andere eisen kan stellen aan zorgorganisaties. Raadpleeg altijd jouw stakeholder voor de actuele eisen en welke normen daaraan voldoen.