Ik heb al een keurmerk en ben opzoek naar een premium KMS

Ik heb al een keurmerk en ben opzoek naar een premium KMS

Klaar om de volgende kwaliteitsslag te maken? AEQT heeft de oplossing! Een krachtig en helder KMS voor de zorg: ConnAEQT.

ConnAEQT is een digitaal kant-en-klaar premium KMS, kennisbron én platform voor kennisuitwisseling. Het geeft overzicht, grip én ontzorgt.

Dankzij de unieke opzet verbindt ConnAEQT collega’s en de diverse lagen binnen de organisatie met elkaar. Zo houd je iedereen betrokken bij kwaliteit, leren en verbeteren. En blijf je een lerende organisatie.

Onze kwaliteitssystemen (ConnAEQT) zijn ingericht naar de eisen van specifieke keurmerken, zoals HKZ Zorg en welzjin, en voldoen aan de randvoorwaarden van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) zoals vastgelegd in het Toetsingskader ‘Toezicht op de zorg thuis’.

Lees meer over

E
HKZ zorg en welzijn
E
HKZ kleine organisaties
E
Basis op orde
E
ISO 9001:2015
E
ZZP excellent

Aan de slag met ons Q4 Kwaliteitsmodel

Ons Q4 Kwaliteitsmodel verbetert en versimpelt processen continu. Je stemt eenvoudig processen op elkaar af, meet alles wat belangrijk is en rapporteert en analyseert de informatie die nodig is om te verbeteren. Ook stimuleren we het delen van kennis en best practices en verhogen we de betrokkenheid van medewerkers. Zo ontwikkelen management én medewerkers zich continu. En dankzij het werkplezier blijven zij verbonden met de organisatie.

 

Onze methodiek is zorgvuldig samengesteld uit bewezen succesvolle methodieken die samen nóg krachtiger zijn zoals de PDCA-cyclus, de IMWR-cyclus en DNA van Goed Werk, met de 21e eeuwse vaardigheden als rode draad. Deze methodieken vormen, gecombineerd met onze jarenlange ervaring, de basis voor ons krachtige Q4 kwaliteitsmodel.

Daarom ConnAEQT

Premium KMS in eigen huisstijl

Voldoet aan de kwaliteitseisen

Eenvoudig op maat te maken

Vergroot medewerkersbetrokkenheid

Gebruiksvriendelijke software

Neem hier een sneakpreview in ons digitale systeem

Keuze maken

We hebben een breed aanbod van kwaliteitssystemen. Vind je het lastig om een keuze te maken? Of heb je liever dat wij mee denken? Neem vrijblijvend contact op.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Heb je ondersteuning nodig bij bijvoorbeeld het op maat maken of implementeren van het KMS of wil je een audit laten uitvoeren? We helpen je graag verder, bekijk ons aanbod of neem direct contact op.