Het beste Kwaliteit Management Systeem

Een KMS speciaal ingericht voor de zorg.

Krachtige methodiek voor de zorg

Heb je moeite met het opstellen, implementeren en onderhouden van een kwaliteitsmanagementsysteem (KMS)? Je bent niet de enige! Bovendien heb je te maken met nogal wat kwaliteitseisen en wet- en regelgeving zoals de Wkkgz en Wtza.

De oplossing? Een kant-en-klaar premium KMS van ConnAEQT gebaseerd op onze krachtige methodiek.

KMS dat past bij jouw situatie

E
Ik wil een keurmerk voor mijn zorgorganisatie
E
Ik heb al een keurmerk en ben opzoek naar een premium KMS
E
Ik ben een startende zorgorganisatie
E
Ik wil de basis op orde krijgen
E
Ik ben zzp’er in de (alternatieve)zorg

Aan de slag met ons Q4 Kwaliteitsmodel

Ons Q4 Kwaliteitsmodel verbetert en versimpelt processen continu. Je stemt eenvoudig processen op elkaar af, meet alles wat belangrijk is en rapporteert en analyseert de informatie die nodig is om te verbeteren. Ook stimuleren we het delen van kennis en best practices en verhogen we de betrokkenheid van medewerkers. Zo ontwikkelen management én medewerkers zich continu. En dankzij het werkplezier blijven zij verbonden met de organisatie.

Onze methodiek is zorgvuldig samengesteld uit bewezen succesvolle methodieken die samen nóg krachtiger zijn zoals de PDCA-cyclus, de IMWR-cyclus en DNA van Goed Werk, met de 21e eeuwse vaardigheden als rode draad. Deze methodieken vormen, gecombineerd met onze jarenlange ervaring, de basis voor ons krachtige Q4 kwaliteitsmodel.

Unieke packagedeal met partner Scienta

We bieden je een unieke packagedeal met Scienta! Wij leveren de content, Scienta het digitale platform.

 

  • We bieden je een unieke packagedeal met Scienta!
  • Wij leveren de content, Scienta het digitale platform.
  • Scienta is eenvoudig in gebruik en beheer.
  • Met het sociaal intranet in jouw eigen huisstijl, verbind je collega’s, verbeter je de interne communicatie en verhoog je de betrokkenheid.
  • Bovendien is de servicedesk uitstekend!

Daarom ConnAEQT

Aeqt icon

Premium KMS in eigen huisstijl

ConnAEQT is een professioneel KMS, kennisbron én platform voor kennisuitwisseling. Het is ingericht naar ons Q4 Kwaliteitsmodel. ConnAEQT geeft inzicht, overzicht en grip. En je kunt het inrichten in jouw eigen huisstijl.

Voldoet aan de kwaliteitseisen

Met ConnAEQT maak je aantoonbaar dat je voldoet aan de Wkkgz en Wtza en de geldende professionele kwaliteitsstandaarden.

Eenvoudig op maat te maken

Alle kwaliteitsdocumenten zijn voorzien van standaard content. Je maakt de content makkelijk op maat met behulp van onze Handleiding.

Icon partner scienta

Gebruiksvriendelijke software

Met Scienta heb je alle kwaliteitsdocumenten op één plek, zonder gedoe. Het platform is gebruikersvriendelijk. Overal toegankelijk op alle devices. En de service is uitstekend!

Groeit mee met jouw organisatie

Groeit jouw organisatie of ben je klaar voor een (ander) keurmerk? Geen probleem, jouw KMS groeit eenvoudig met jou mee.

Vergroot medewerkersbetrokkenheid

Het KMS is toegankelijk voor alle medewerkers. Collega’s worden betrokken en gestimuleerd om mee te denken over beleid. Met het sociaal intranet verbind je collega’s, verbeter je de interne communicatie en verhoog je zo de betrokkenheid.

Ontwikkelen met impact!

Kies het KMS dat bij je past

We hebben een breed aanbod van verschillende kwaliteitssystemen. Vind je het lastig om een keuze te maken? Of heb je liever dat wij mee denken? Neem contact op. We helpen je graag op weg.

Maatwerk voor jouw organisatie

Maatwerktraject KMS

Wil je liever door ons begeleid worden? We maken een traject op maat en leren je hoe je jouw KMS optimaal kunt benutten. Resultaat? Sneller thuis in het KMS, iedereen vanaf het begin betrokken.

Consult

Hulp nodig bij specifieke onderdelen? We helpen je graag op weg met onze consults. Zowel op inhoud en implementatie als met de vraag hoe je medewerkers nog beter betrekt.

Audit

Met onze waarderende audits meten we of jouw KMS passend en doeltreffend is. Zo kun je gericht verder ontwikkelen én ben je goed voorbereidt voor certificering of onderzoek van IGJ.

Bekijk onze ACADEMY

Wil jij jouw kennis en vaardigheden en die van jouw collega’s blijvend ontwikkelen? Onze ACADEMY helpt je verder met trainingen en tools, waarmee je jouw professionaliteit verder tot bloei brengt.