Over AEQT

Jouw partner voor kwaliteitsontwikkeling in de zorg.

Wendbaar, innovatief en concurrerend

De zorgorganisatie van de toekomst is wendbaar, innovatief en concurrerend. Het is dan ook een must om de organisatie en de bedrijfsprocessen continu te verbeteren. Maar hoe zorg je ervoor dat je excellente prestaties bereikt? Door continu te leren en te verbeteren. AEQT helpt zorgorganisaties hierbij, tegen een aantrekkelijk tarief.

Jong en innovatief

AEQT is een jong en innovatief bedrijf dat startende en bestaande zorgorganisaties én zzp’ers ondersteunt in het continu verbeteren van hun performance. Dat doen we met training, tools, advies en begeleiding.

We hebben veel kennis en ervaring op het gebied van opleiden, leren en ontwikkelen en kwaliteitsontwikkeling.

Regie op de zorgkwaliteit

Het is ons doel dat je organisatie een sterke regie houdt op de zorgkwaliteit, zodat jij en je collega’s continu kwalitatieve en doelmatige zorg kunnen leveren. Wij ondersteunen je daarbij, vanuit de visie dat zorgkwaliteit hand in hand gaat met betrokken medewerkers. En dat werkplezier voorop staat. Dán kom je tot leren en ontwikkelen met impact.

Hier staan we voor!

AEQT (spreek uit al het Engelse woord ‘act’) staat voor AGILITY, EFFICIENCY en QUALITY by TEACHING.
Dat zijn niet alleen de vier pijlers van onze organisatie, maar ook onze kernwaarden en belangrijkste drijfveren.

A

AGILITY

Wendbaarheid

De wereld om ons heen verandert sneller dan ooit. Hoe zorg je ervoor dat de resultaten van jouw zorgorganisatie niet achterblijven? Daarvoor is het belangrijk dat je continu werkt aan wendbaarheid. Een wendbare organisatie speelt snel en effectief in op veranderingen in de markt.

EFFICIENCY

Doeltreffend

Efficiency zorgt voor maximaal rendement. Dat vraagt om methodisch en doelmatig werken. Daarmee vergroot je organisatie de productiviteit en performance, met zo min mogelijk inspanning.

Q

QUALITY

Kwaliteit

Hoge kwaliteit leidt tot excellente resultaten. Kwaliteit is geen losstaand element, maar een fundament en een continu proces waar iedereen binnen de organisatie bij betrokken is. Kwaliteit is een attitude én een gezamenlijke opgave.

T

TEACHING

Opleiden

Wij geloven in de kracht van leren. Leren is een ongoing process van het continu vergaren, verdiepen en verbreden van nieuwe en bestaande kennis, inzicht, attitudes en waarden. Door te leren kun je de regie nemen over het eigen handelen en vergroot je het eigenaarschap en het werkplezier.