ACADEMY – Talent ontwikkeling

BLANK

TMA Coaching

Ontdek hoe je de TMA Talentenanalyse inzet voor medewerkers en teams.

 

Voor wie: Zorgprofessionals / niveau 3-7
Duur: 3 dagdelen; analyse en 2 coaching sessies
Aantal deelnemers: Individueel en team, geen max.
Geaccrediteerd: Ja
Certificaat: Ja

Dit ga je leren

TMA coaching is een effectieve tool om de drijfveren, talenten en motivatie van individuele medewerkers en teams te meten en verder te ontwikkelen. Deze methode is gebaseerd op depositieve psychologiemethode. TMA COACHING is een niet-oordelende, concrete en talentgerichte basis voor verdere ontwikkeling van professionals en teams. Met TMA geef je iedere kandidaat of medewerker feedback over talent,ontwikkelingsgebieden, persoonlijk loopbaanadvies en meer! Eén van onze coaches doet het onderzoek, bespreekt de resultaten en helpt individuele professionals en/of teams verder opweg met het ontwikkelen op de competenties.

 

Meer informatie over deze training?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We zijn je graag van dienst!

Coachingtraject (online of fysiek)

Ondersteuning nodig bij de uitdagingen die jij tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden tegenkomt? Onze ervaren coaches helpen jou graag om je verder te ontwikkelen. Vraag nu een coachingstraject aan!

 

Voor wie: Verpleegkundigen en verzorgenden / niveau 2 – 6
Duur: Drie sessies van één klokuur
Aantal deelnemers: Deze activiteit valt onder de categorie ODA en kan opgevoerd worden in het Kwaliteitsregister V&V
Geaccrediteerd: Nee
Certificaat: Ja

Dit ga je leren
Het coachingstraject bestaat uit 3 sessies van één klokuur.

Sessie 1 Bewustwording en leerdoel formuleren
Tijdens de eerste sessie ga je met de coach aan de slag om helder te krijgen waar je precies tegen aanloopt. Onze coaches zetten jou op een interactieve wijze aan tot bewustwording. De ‘uitdaging’ wordt omgezet in een of meerdere SMART leerdoelen. Je maakt een start met het opstellen van een Plan van aanpak. 

Sessie 2 Plan van aanpak
Tijdens de tweede sessie wordt het Plan van aanpak verder uitgewerkt. Samen met de coach stippel je een routeplan uit zodat je op een effectieve manier en stapsgewijs jouw leerdoel kunt bereiken. Je gaat vervolgens in de praktijk aan de slag met jouw leerdoel(en).

Sessie 3 Zelfinzicht en vertrouwen in het eigen handelen
Tijdens de laatste sessie wordt er gereflecteerd op de mate waarin jouw doel(en) bereikt is/zijn. Na het coachingstraject is je zelfinzicht en het vertrouwen in jouw professioneel handelen vergroot. Hierdoor kun je je verder ontwikkelen. 

Meer informatie over deze training
Dit coachingstraject kan in kleine groepjes (max. 3 coachees) en één-op-één aangevraagd worden. Ook is het mogelijk om aansluitend na het volgen van één onze trainingen, zoals Vakbekwaam indiceren en organiseren vanuit de Zvw, een coachingstraject te volgen. Zo scherp je jouw kennis en vaardigheden in één-op-één sessies nog meer aan! 

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Sluiten

Bekijk ons aanbod

E
Vakbekwaamheid
E
(Persoonlijk) leiderschap
E
Talent ontwikkeling
E
Kwaliteit