Ik ben zzp’er in de (alternatieve) zorg

Ik ben zzp’er in de (alternatieve) zorg

Ben jij een startende zzp’er in de (alternatieve)zorg of werk je al een tijdje als zzp’er en ben je opzoek naar een kwalitatief en compleet KMS? Dan ben je bij AEQT aan het juiste adres!

Als zzp’er in de zorg heb je heb je met veel (complexe) regels te maken. Het is dan ook niet zo gek dat je al snel het overzicht verliest.

Met ConnAEQT ben je voorzien van een compleet KMS waarmee je zicht en grip krijgt. ConnAEQT ondersteunt je om je op methodische wijze continu verder te ontwikkelen. Bovendien maak je naar opdrachtgevers, intermediairs en IGJ toe aantoonbaar dat je kwalitatief werkt.

Lees meer over

E
HKZ zorg en welzijn
E
HKZ kleine organisaties
E
Basis op orde
E
ISO 9001:2015
E
ZZP excellent

Aan de slag met ons Q4 Kwaliteitsmodel

Ons Q4 Kwaliteitsmodel verbetert en versimpelt processen continu. Je stemt eenvoudig processen op elkaar af, meet alles wat belangrijk is en rapporteert en analyseert de informatie die nodig is om te verbeteren. Ook stimuleren we het delen van kennis en best practices en verhogen we de betrokkenheid van medewerkers. Zo ontwikkelen management én medewerkers zich continu. En dankzij het werkplezier blijven zij verbonden met de organisatie.

 

Onze methodiek is zorgvuldig samengesteld uit bewezen succesvolle methodieken die samen nóg krachtiger zijn zoals de PDCA-cyclus, de IMWR-cyclus en DNA van Goed Werk, met de 21e eeuwse vaardigheden als rode draad. Deze methodieken vormen, gecombineerd met onze jarenlange ervaring, de basis voor ons krachtige Q4 kwaliteitsmodel.

Daarom ConnAEQT

Premium KMS in eigen huisstijl

Voldoet aan de kwaliteitseisen

Eenvoudig op maat te maken

Gebruiksvriendelijke software

Neem hier een sneakpreview in ons digitale systeem